Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
🍀 Jarní tvorba na přání
24.05.2021 Z dílny
🍀 Jarní tvorba na přání
🍀🌳🍀 Jarní čas plný života přinesl i spoustu inspirace pro vás, co byste chtěli vyrobit na přání. Článek o tom, jak jsme zhmotnili vaše nápady. číst celé
Dyzajn market JARO 15.-16.5.2021
11.05.2021 Trhy a akce
Dyzajn market JARO 15.-16.5.2021
Přijďte se podívat na designovou prodejní výstavu 150 českých tvůrců. Výstaviště Praha Holešovice, budeme tam! číst celé
🥣 Velké soustružené MÍSOVÁNÍ 🍎🍐🍋🥝🍍🍓
04.05.2021 Z dílny
🥣 Velké soustružené MÍSOVÁNÍ 🍎🍐🍋🥝🍍🍓
Připravili jsme pro vás přehled soustružených misek, které můžete koupit nově na našem obchodě. Na výběr je z několik druhů dřev, aby si každý našel t... číst celé
Zobrazit všechny články
Jsme nositelé značky

     www.DrevoJeCesta.cz

 

Sledujte nás na sociálních sítích

      

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

🍀 Jarní tvorba na přání
24.05.2021 Z dílny
🍀 Jarní tvorba na přání
🍀🌳🍀 Jarní čas plný života přinesl i spoustu inspirace pro vás, co byste chtěli vyrobit na přání. Článek o tom, jak jsme zhmotnili vaše nápady. číst celé
Dyzajn market JARO 15.-16.5.2021
11.05.2021 Trhy a akce
Dyzajn market JARO 15.-16.5.2021
Přijďte se podívat na designovou prodejní výstavu 150 českých tvůrců. Výstaviště Praha Holešovice, budeme tam! číst celé
🥣 Velké soustružené MÍSOVÁNÍ 🍎🍐🍋🥝🍍🍓
04.05.2021 Z dílny
🥣 Velké soustružené MÍSOVÁNÍ 🍎🍐🍋🥝🍍🍓
Připravili jsme pro vás přehled soustružených misek, které můžete koupit nově na našem obchodě. Na výběr je z několik druhů dřev, aby si každý našel t... číst celé
O včelách a původu včelího vosku 🐝
11.04.2021 Materiály
O včelách a původu včelího vosku 🐝
Dozvíte se, jak se včelí vosk získává, zpracovává a využívá. Že je významnou obnovitelnou lokální surovinou. A o našem včelaři. číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz