Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Otevřeny ŘEZBÁŘSKÉ individuální KURZY červen - září 2022
25.05.2022 Z dílny
Otevřeny ŘEZBÁŘSKÉ individuální KURZY červen - září 2022
Chcete zažít, jaká je ruční práce se dřevem? Nebo máte někoho, pro koho by to mohla být zajímavá zkušenost? Nově otevřené individuální letní kurzy pro... číst celé
Markety a setkání v květnu
19.04.2022 Trhy a akce
Markety a setkání v květnu
Rádi byste si v květnu užívali čerstvého vzduchu a třeba si zároveň udělali radost aspoň nějakou maličkostí od českých výrobců? Podívejte se na 4 mark... číst celé
Zobrazit všechny články
Jsme nositelé značky

     www.DrevoJeCesta.cz

 

Sledujte nás na sociálních sítích

      

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Otevřeny ŘEZBÁŘSKÉ individuální KURZY červen - září 2022
25.05.2022 Z dílny
Otevřeny ŘEZBÁŘSKÉ individuální KURZY červen - září 2022
Chcete zažít, jaká je ruční práce se dřevem? Nebo máte někoho, pro koho by to mohla být zajímavá zkušenost? Nově otevřené individuální letní kurzy pro... číst celé
Markety a setkání v květnu
19.04.2022 Trhy a akce
Markety a setkání v květnu
Rádi byste si v květnu užívali čerstvého vzduchu a třeba si zároveň udělali radost aspoň nějakou maličkostí od českých výrobců? Podívejte se na 4 mark... číst celé
První jarní setkání na Dyzajn market v Praze
08.03.2022 Trhy a akce
První jarní setkání na Dyzajn market v Praze
Letos se můžeme poprvé setkat na tradičním výběrovém marketu 12.-13.3. v Praze na Výstavišti. číst celé
Adresa

 Písecká 2221/21

 Praha 3, 130 00

 IČO 14309122

 Nejsem plátcem DPH

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz