Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Národní Svatováclavská pouť ve Staré Boleslavi, 25.-28.9.21
23.09.2021 Trhy a akce
Národní Svatováclavská pouť ve Staré Boleslavi, 25.-28.9.21
Přijďte na tradiční duchovní akci s bohatým doprovodným programem. číst celé
Řevnické podzimní trhy 🍁🍂🍁 18.9.2021
17.09.2021 Trhy a akce
Řevnické podzimní trhy 🍁🍂🍁 18.9.2021
Opět se s námi můžete setkat na místním trhu v Řevnicích na Palackého náměstí u pivovaru. Těšíme se na vás! číst celé
Mezinárodní folklorní festival v Červeném Kostelci 18.-22.8.2021
17.08.2021 Trhy a akce
Mezinárodní folklorní festival v Červeném Kostelci 18.-22.8.2021
Bude nám potěšením se letos zúčastnit již 67. ročníku Mezinárodního folklorního festivalu 2021 v Červeném Kostelci na místním řemeslném jarmarku. číst celé
Zobrazit všechny články
Jsme nositelé značky

     www.DrevoJeCesta.cz

 

Sledujte nás na sociálních sítích

      

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Národní Svatováclavská pouť ve Staré Boleslavi, 25.-28.9.21
23.09.2021 Trhy a akce
Národní Svatováclavská pouť ve Staré Boleslavi, 25.-28.9.21
Přijďte na tradiční duchovní akci s bohatým doprovodným programem. číst celé
Řevnické podzimní trhy 🍁🍂🍁 18.9.2021
17.09.2021 Trhy a akce
Řevnické podzimní trhy 🍁🍂🍁 18.9.2021
Opět se s námi můžete setkat na místním trhu v Řevnicích na Palackého náměstí u pivovaru. Těšíme se na vás! číst celé
Mezinárodní folklorní festival v Červeném Kostelci 18.-22.8.2021
17.08.2021 Trhy a akce
Mezinárodní folklorní festival v Červeném Kostelci 18.-22.8.2021
Bude nám potěšením se letos zúčastnit již 67. ročníku Mezinárodního folklorního festivalu 2021 v Červeném Kostelci na místním řemeslném jarmarku. číst celé
Hrnčířské trhy Beroun 2. termín
08.07.2021 Trhy a akce
Hrnčířské trhy Beroun 2. termín
Co plánujete na tento víkend 10.-11.7. ? Rádi vás uvidíme na druhém termínu hrnčířských trhů! 🙏 číst celé
Adresa

  Nad Zámečkem 59

  150 00 Praha 5

  IČO 05245508

  Nejsem plátcem DPH

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz