Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Hrnčířské trhy Beroun 2. termín
08.07.2021 Trhy a akce
Hrnčířské trhy Beroun 2. termín
Co plánujete na tento víkend 10.-11.7. ? Rádi vás uvidíme na druhém termínu hrnčířských trhů! 🙏 číst celé
🍀 Jarní tvorba na přání
24.05.2021 Z dílny
🍀 Jarní tvorba na přání
🍀🌳🍀 Jarní čas plný života přinesl i spoustu inspirace pro vás, co byste chtěli vyrobit na přání. Článek o tom, jak jsme zhmotnili vaše nápady. číst celé
Dyzajn market JARO 15.-16.5.2021
11.05.2021 Trhy a akce
Dyzajn market JARO 15.-16.5.2021
Přijďte se podívat na designovou prodejní výstavu 150 českých tvůrců. Výstaviště Praha Holešovice, budeme tam! číst celé
Zobrazit všechny články
Jsme nositelé značky

     www.DrevoJeCesta.cz

 

Sledujte nás na sociálních sítích

      

 

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu
Ochrana osobních údajů e-shopu

(Výňatek z obchodních podmínek týkající se ochrany osobních údajů)

 

2. Důvěrnost

2.1.Žádná ze Smluvních stran nezpřístupní ani nepoužije žádnou informaci, zejména obchodní povahy, se kterou se seznámí v souvislosti se spoluprací s Druhou smluvní stranou nebo získanou od druhé Smluvní strany a která nabyla povahy důvěrné informace ( dále jen „Důvěrná informace“). Důvěrnými informacemi jsou zejména informace obchodní povahy, se kterou se Smluvní strana seznámí v souvislosti se spoluprací s druhou Smluvní stranou nebo od druhé Smluvní strany, zejména nezpřístupní ani nepoužije žádnou takovou informaci obsaženou v jakékoliv smlouvě nebo Smlouvě, jejíž smluvní stranou je druhá Smluvní strana, databázi zákazníků druhé smluvní strany ani kontakty na ně, obecně jakýkoliv osobní údaj ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů či Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen GDPR).

2.2. Povinnost mlčenlivosti podle odstavce 2.1. této Smlouvy platí s výjimkou případů, kdy druhá Smluvní strana udělila předchozí písemný souhlas s takovým zpřístupněním nebo použitím Důvěrné informace.

2.3. Mezi Důvěrné informace nepatří žádné informace, které jsou v době jejich zpřístupnění nebo použití běžně dostupné veřejnosti.

2.4. Tato Smlouva nezakládá mezi Smluvními stranami vztah Správce a Zpracovatele osobních údajů ve smyslu GDPR. Ač Smluvní strany nejsou ve vztahu Správce a Zpracovatele mohou v rámci vzájemné spolupráce přijít do styku s informacemi, které mají charakter osobních údajů ve smyslu GDPR.

2.5. Smluvní strany proto výslovně uvádějí, že osobní údaje fyzických osob spadají pod ustanovení 2.1. této Smlouvy.

Novinky z našeho blogu

Hrnčířské trhy Beroun 2. termín
08.07.2021 Trhy a akce
Hrnčířské trhy Beroun 2. termín
Co plánujete na tento víkend 10.-11.7. ? Rádi vás uvidíme na druhém termínu hrnčířských trhů! 🙏 číst celé
🍀 Jarní tvorba na přání
24.05.2021 Z dílny
🍀 Jarní tvorba na přání
🍀🌳🍀 Jarní čas plný života přinesl i spoustu inspirace pro vás, co byste chtěli vyrobit na přání. Článek o tom, jak jsme zhmotnili vaše nápady. číst celé
Dyzajn market JARO 15.-16.5.2021
11.05.2021 Trhy a akce
Dyzajn market JARO 15.-16.5.2021
Přijďte se podívat na designovou prodejní výstavu 150 českých tvůrců. Výstaviště Praha Holešovice, budeme tam! číst celé
🥣 Velké soustružené MÍSOVÁNÍ 🍎🍐🍋🥝🍍🍓
04.05.2021 Z dílny
🥣 Velké soustružené MÍSOVÁNÍ 🍎🍐🍋🥝🍍🍓
Připravili jsme pro vás přehled soustružených misek, které můžete koupit nově na našem obchodě. Na výběr je z několik druhů dřev, aby si každý našel t... číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz