Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Markety a setkání v květnu
19.04.2022 Trhy a akce
Markety a setkání v květnu
Rádi byste si v květnu užívali čerstvého vzduchu a třeba si zároveň udělali radost aspoň nějakou maličkostí od českých výrobců? Podívejte se na 4 mark... číst celé
První jarní setkání na Dyzajn market v Praze
08.03.2022 Trhy a akce
První jarní setkání na Dyzajn market v Praze
Letos se můžeme poprvé setkat na tradičním výběrovém marketu 12.-13.3. v Praze na Výstavišti. číst celé
Nový rok, nové příležitosti 🌱
15.01.2022 Z dílny
Nový rok, nové příležitosti 🌱
Přesun dílny do broumovské kotliny v náchodském okrese. Zpracovávání dřevotvorby v loňském roce a nové nápady. číst celé
Zobrazit všechny články
Jsme nositelé značky

     www.DrevoJeCesta.cz

 

Sledujte nás na sociálních sítích

      

 

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu
Ochrana osobních údajů e-shopu

(Výňatek z obchodních podmínek týkající se ochrany osobních údajů)

 

2. Důvěrnost

2.1.Žádná ze Smluvních stran nezpřístupní ani nepoužije žádnou informaci, zejména obchodní povahy, se kterou se seznámí v souvislosti se spoluprací s Druhou smluvní stranou nebo získanou od druhé Smluvní strany a která nabyla povahy důvěrné informace ( dále jen „Důvěrná informace“). Důvěrnými informacemi jsou zejména informace obchodní povahy, se kterou se Smluvní strana seznámí v souvislosti se spoluprací s druhou Smluvní stranou nebo od druhé Smluvní strany, zejména nezpřístupní ani nepoužije žádnou takovou informaci obsaženou v jakékoliv smlouvě nebo Smlouvě, jejíž smluvní stranou je druhá Smluvní strana, databázi zákazníků druhé smluvní strany ani kontakty na ně, obecně jakýkoliv osobní údaj ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů či Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen GDPR).

2.2. Povinnost mlčenlivosti podle odstavce 2.1. této Smlouvy platí s výjimkou případů, kdy druhá Smluvní strana udělila předchozí písemný souhlas s takovým zpřístupněním nebo použitím Důvěrné informace.

2.3. Mezi Důvěrné informace nepatří žádné informace, které jsou v době jejich zpřístupnění nebo použití běžně dostupné veřejnosti.

2.4. Tato Smlouva nezakládá mezi Smluvními stranami vztah Správce a Zpracovatele osobních údajů ve smyslu GDPR. Ač Smluvní strany nejsou ve vztahu Správce a Zpracovatele mohou v rámci vzájemné spolupráce přijít do styku s informacemi, které mají charakter osobních údajů ve smyslu GDPR.

2.5. Smluvní strany proto výslovně uvádějí, že osobní údaje fyzických osob spadají pod ustanovení 2.1. této Smlouvy.

Novinky z našeho blogu

Markety a setkání v květnu
19.04.2022 Trhy a akce
Markety a setkání v květnu
Rádi byste si v květnu užívali čerstvého vzduchu a třeba si zároveň udělali radost aspoň nějakou maličkostí od českých výrobců? Podívejte se na 4 mark... číst celé
První jarní setkání na Dyzajn market v Praze
08.03.2022 Trhy a akce
První jarní setkání na Dyzajn market v Praze
Letos se můžeme poprvé setkat na tradičním výběrovém marketu 12.-13.3. v Praze na Výstavišti. číst celé
Nový rok, nové příležitosti 🌱
15.01.2022 Z dílny
Nový rok, nové příležitosti 🌱
Přesun dílny do broumovské kotliny v náchodském okrese. Zpracovávání dřevotvorby v loňském roce a nové nápady. číst celé
Adresa

 Písecká 2221/21

 Praha 3, 130 00

 IČO 14309122

 Nejsem plátcem DPH

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz