Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
🥣 Velké soustružené MÍSOVÁNÍ 🍎🍐🍋🥝🍍🍓
04.05.2021 Z dílny
🥣 Velké soustružené MÍSOVÁNÍ 🍎🍐🍋🥝🍍🍓
Připravili jsme pro vás přehled soustružených misek, které můžete koupit nově na našem obchodě. Na výběr je z několik druhů dřev, aby si každý našel t... číst celé
O včelách a původu včelího vosku 🐝
11.04.2021 Materiály
O včelách a původu včelího vosku 🐝
Dozvíte se, jak se včelí vosk získává, zpracovává a využívá. Že je významnou obnovitelnou lokální surovinou. A o našem včelaři. číst celé
Přivítejte jaro a blízké svátky Velikonoc 🐣
15.03.2021 Dekorace
Přivítejte jaro a blízké svátky Velikonoc 🐣
🌱 Jaro pomalu klepe na dveře a my všichni se určitě těšíme, až ho přivítáme s otevřenou náručí. Připravili jsme pro vás výrobky, které vám mohou uděla... číst celé
Zobrazit všechny články
Jsme nositelé značky

     www.DrevoJeCesta.cz

 

Sledujte nás na sociálních sítích

      

 

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu
Ochrana osobních údajů e-shopu

(Výňatek z obchodních podmínek týkající se ochrany osobních údajů)

 

2. Důvěrnost

2.1.Žádná ze Smluvních stran nezpřístupní ani nepoužije žádnou informaci, zejména obchodní povahy, se kterou se seznámí v souvislosti se spoluprací s Druhou smluvní stranou nebo získanou od druhé Smluvní strany a která nabyla povahy důvěrné informace ( dále jen „Důvěrná informace“). Důvěrnými informacemi jsou zejména informace obchodní povahy, se kterou se Smluvní strana seznámí v souvislosti se spoluprací s druhou Smluvní stranou nebo od druhé Smluvní strany, zejména nezpřístupní ani nepoužije žádnou takovou informaci obsaženou v jakékoliv smlouvě nebo Smlouvě, jejíž smluvní stranou je druhá Smluvní strana, databázi zákazníků druhé smluvní strany ani kontakty na ně, obecně jakýkoliv osobní údaj ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů či Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen GDPR).

2.2. Povinnost mlčenlivosti podle odstavce 2.1. této Smlouvy platí s výjimkou případů, kdy druhá Smluvní strana udělila předchozí písemný souhlas s takovým zpřístupněním nebo použitím Důvěrné informace.

2.3. Mezi Důvěrné informace nepatří žádné informace, které jsou v době jejich zpřístupnění nebo použití běžně dostupné veřejnosti.

2.4. Tato Smlouva nezakládá mezi Smluvními stranami vztah Správce a Zpracovatele osobních údajů ve smyslu GDPR. Ač Smluvní strany nejsou ve vztahu Správce a Zpracovatele mohou v rámci vzájemné spolupráce přijít do styku s informacemi, které mají charakter osobních údajů ve smyslu GDPR.

2.5. Smluvní strany proto výslovně uvádějí, že osobní údaje fyzických osob spadají pod ustanovení 2.1. této Smlouvy.

Novinky z našeho blogu

🥣 Velké soustružené MÍSOVÁNÍ 🍎🍐🍋🥝🍍🍓
04.05.2021 Z dílny
🥣 Velké soustružené MÍSOVÁNÍ 🍎🍐🍋🥝🍍🍓
Připravili jsme pro vás přehled soustružených misek, které můžete koupit nově na našem obchodě. Na výběr je z několik druhů dřev, aby si každý našel t... číst celé
O včelách a původu včelího vosku 🐝
11.04.2021 Materiály
O včelách a původu včelího vosku 🐝
Dozvíte se, jak se včelí vosk získává, zpracovává a využívá. Že je významnou obnovitelnou lokální surovinou. A o našem včelaři. číst celé
Přivítejte jaro a blízké svátky Velikonoc 🐣
15.03.2021 Dekorace
Přivítejte jaro a blízké svátky Velikonoc 🐣
🌱 Jaro pomalu klepe na dveře a my všichni se určitě těšíme, až ho přivítáme s otevřenou náručí. Připravili jsme pro vás výrobky, které vám mohou uděla... číst celé
Lednová tvorba na přání ❄️☃️❄️
10.02.2021 Z dílny
Lednová tvorba na přání ❄️☃️❄️
❄️☃️❄️ Po novém roce jsme zase vyráběli podle vašich nápadů. Článek o tom, co jsme v lednu vytvořili na přání. číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz