Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
10.02.2021 Z dílny
Lednová tvorba na přání ❄️☃️❄️
❄️☃️❄️ Po novém roce jsme zase vyráběli podle vašich nápadů. Článek o tom, co jsme v lednu vytvořili na přání. číst celé
01.02.2021 Dekorace
❤️ SRDCE nejen pro zamilované
🥰 Rádi si připomínáme a stvrzujeme vzájemnou lásku. číst celé
07.01.2021 Z dílny
Prosincová tvorba na přání ❄️☃️❄️
❄️☃️❄️ Vánoční čas přinesl spoustu splněných přání. Článek o tom, co jsme v prosinci vytvořili v dílně. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu
Ochrana osobních údajů e-shopu

(Výňatek z obchodních podmínek týkající se ochrany osobních údajů)

 

2. Důvěrnost

2.1.Žádná ze Smluvních stran nezpřístupní ani nepoužije žádnou informaci, zejména obchodní povahy, se kterou se seznámí v souvislosti se spoluprací s Druhou smluvní stranou nebo získanou od druhé Smluvní strany a která nabyla povahy důvěrné informace ( dále jen „Důvěrná informace“). Důvěrnými informacemi jsou zejména informace obchodní povahy, se kterou se Smluvní strana seznámí v souvislosti se spoluprací s druhou Smluvní stranou nebo od druhé Smluvní strany, zejména nezpřístupní ani nepoužije žádnou takovou informaci obsaženou v jakékoliv smlouvě nebo Smlouvě, jejíž smluvní stranou je druhá Smluvní strana, databázi zákazníků druhé smluvní strany ani kontakty na ně, obecně jakýkoliv osobní údaj ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů či Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen GDPR).

2.2. Povinnost mlčenlivosti podle odstavce 2.1. této Smlouvy platí s výjimkou případů, kdy druhá Smluvní strana udělila předchozí písemný souhlas s takovým zpřístupněním nebo použitím Důvěrné informace.

2.3. Mezi Důvěrné informace nepatří žádné informace, které jsou v době jejich zpřístupnění nebo použití běžně dostupné veřejnosti.

2.4. Tato Smlouva nezakládá mezi Smluvními stranami vztah Správce a Zpracovatele osobních údajů ve smyslu GDPR. Ač Smluvní strany nejsou ve vztahu Správce a Zpracovatele mohou v rámci vzájemné spolupráce přijít do styku s informacemi, které mají charakter osobních údajů ve smyslu GDPR.

2.5. Smluvní strany proto výslovně uvádějí, že osobní údaje fyzických osob spadají pod ustanovení 2.1. této Smlouvy.

Novinky z našeho blogu

Lednová tvorba na přání ❄️☃️❄️
10.02.2021 Z dílny
Lednová tvorba na přání ❄️☃️❄️
❄️☃️❄️ Po novém roce jsme zase vyráběli podle vašich nápadů. Článek o tom, co jsme v lednu vytvořili na přání. číst celé
❤️ SRDCE nejen pro zamilované
01.02.2021 Dekorace
❤️ SRDCE nejen pro zamilované
🥰 Rádi si připomínáme a stvrzujeme vzájemnou lásku. číst celé
Prosincová tvorba na přání ❄️☃️❄️
07.01.2021 Z dílny
Prosincová tvorba na přání ❄️☃️❄️
❄️☃️❄️ Vánoční čas přinesl spoustu splněných přání. Článek o tom, co jsme v prosinci vytvořili v dílně. číst celé
💚 PF 🤎
31.12.2020 Z dílny
💚 PF 🤎
Přejeme jen to nejlepší do nového roku 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz